Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-09@07:40:27 GMT

علت سر و صدای زیاد لباسشویی چیست؟

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۴۴۵۶۸

علت سر و صدای زیاد لباسشویی چیست؟

آیا ماشین لباس شویی شما سر و صدای عجیب دارد؟ آیا به دنبال پیدا کردن علت سر و صدای ماشین لباسشویی خود هستید؟

یکی از متداول ترین مشکلاتی که برای لباسشویی ها پیش می آید، تولید سر و صدا های عجیب غریب و غیر نرمال است. شاید این مشکل برای شما هم پیش آمده باشد. اما معمولا زمانی که ماشین لباسشویی به سر و صدا می افتد حداقل یک نفر از اعضای خانواده پیدا میشود که با گفتن جمله ی «مشکلی نیست حتما چیزی داخل لباسشویی گیر کرده» قضیه را فیصله دهد و مشکل را تا وعده ی بعدی که لباسشویی را روشن کنید، حل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما مسئله اصلی درست زمانی پیش می آید که دوباره به سراغ لباسشویی میروید و بعد از گذشت مدت زمان کوتاهی از شروع به کار شاهد سر و صدا هایی که انگار بلند تر هم شده اند، هستید.احتمالا اینبار دیگر کسی نگوید چیزی نیست چون به نظر مشکل جدیست.

پس مشکل ماشین لباسشویی ما چیست که سر و صدایش بلند شده؟

اگر این سوال را از ای پی امداد میپرسید باید بگوییم که پاسخ به این سوال چندان هم ساده نیست. اما اگر بخواهیم علت سر و صدای لباسشویی را برایتان به زبان ساده شرح دهیم؛ ابتدا باید انواع سر و صدا ها را معرفی کنیم. اما این موضوع را در نظر داشته باشید که به طور مثال اگر لباسشویی شما سامسونگ است حتما برای عیب یابی از خدمات تعمیرکار لباسشویی سامسونگ بهره مند شوید.


1.صدای جیر جیر مانند در لباسشویی

اگر صدایی شبیه به جیر جیر از لباسشویی خود میشنوید، مشکل دستگاه شما احتمالا مربوط به تراز نبود لباسشویی میشود. اما باید بدانید که همچنین مشکلات فنی از جمله اشکال در تسمه، بلبورینگ، موتور، پمپ تخلیه ، کوپلینگ موتور، فنر، دریچه، شیر ورودی آب و یا خرابی لاستیک دور درب باشد.

اگر لباسشویی شما ال جی است پیشنهاد میشود، از خدمات تعمیرکار لباسشویی ال جی برای عیب یابی بهره مند شوید.


2.صدای تق تق مانند در لباسشویی

اگر صدایی شبیه به تق تق از لباسشویی خود میشنوید، ممکن است لباسشویی را بیشتر از حد ظرفیتش پر کرده باشید. اما اگر این صدا را هر بار در زمان کار کردن لباسشویی میشنودید باید بدانید که مشکل دستگاه شما از قطعات فنی مثل بولبرینگ ها است. همچنین ممکن است مشکل جدی تری مثل خرابی موتور برای لباسشویی شما پیش آمده باشد. اما گر در هنگام تخلیه صدای تق تق میشنوید، شاید هم واقعا چیزی در لباسشویی گیر کرده باشد! لازم به ذکر است که خارج کردن جسم گیر کرده در موتور تخلیه نیازمند باز کردن کامل قسمت تخلیه است و باید آن را به یک تعمیرکار بسپارید.


3.صدای وز وز مانند در لباسشویی

اگر صدایی شبیه به وز وز از لباسشویی خود میشنوید احتمالا جسمی در قسمت پمپ تخلیه گیر کرده باشد. در این صورت لباسشویی نمیتواند فرایند تخلیه را انجام دهد. به عنوان مثال در لباسشویی بوش کد ارور ای 31 را بر روی صفحه نمایشگر مشاهده خواهید کرد. رفع این مشکل کاملا تخصصی است باید آن را به یک تعمیرکار مجاز لباسشویی بوش بسپارید.

حال که با انواع سر و صداهای لباسشویی آشنا شدید به بررسی طریقه رفع این مشکل میپردازیم.

نحوه رفع عیب سر و صدای ماشین لباسشویی

با توجه به مطالبی که در بالا آموختید، انواع مشکلاتی که ممکن است برای لباس شویی ای که سر و صدا میکند پیش آمده باشد عبارتند از:

خرابی بلبرینگ ها عدم تراز بودن لباسشویی خرابی موتور گیر کردن جسمی در پمپ تخلیه

جهت رفع مشکل سر و صدای لباسشویی مراحل زیر را دنبال نمایید:

ماشین لباسشویی خود را خاموش نمایید و از برق بیرون بکشید. ماشین لباسشویی را کمی جلو بکشید که به شیر های آب پشت دستگاه نیز دسترسی آسان داشته باشید. قبل از هر اقدامی مطمدن شوید چیزی داخل لباس شویی گیر نکرده باشد. ابتدا داخل دیگ لباسشویی و سپس لاستیک دور درب را بررسی نمایید. اگر چیزی مانند سکه در لباسشویی افتاده است حتما آن را خارج نمایید،ممکن است مشکل سر و صدا با همین کار رفع شود. مطمئن شوید لباسشویی کاملا تراز است. فیلتر لباسشویی را بررسی نمایید. ممکن از کرک، مو یا چیز دیگری داخل فیلتر گیر کرده باشد که در صورت ایجاد سر و صدا میکند. دیگ لباسشویی را با دست بچرخانید. اگر بدون سر و صدا و راحت میچرخد مشکل از بلبرینگ ها نیست. در غیر این صورت علت سر و صدای لباسشویی شما میتواند از بلبرینگ ها باشد

اگر تا کنون مشکل سر و صدای لباسشویی شما بر طرف نشده است به مطالعه ادامه مقاله بپردازید.

اگر هنوز علت سر و صدای لباسشویی خود را پیدا نکرده اید، احتمالا مشکلی جدی برای دستگاه شما پیش آمده باشد. ممکن است جسمی خارجی از لاستیک دور درب عبور کرده باشد و داخل دیگ زیر لبسشویی افتاده باشد. در این صورت در هنگام مرحله خشک کردن سر و صدا های شدیدی ایجاد میکند. همچنین به دلیل سوراخ شدن لاستیک دور درب هنگام شستشو مقدار زیادی آب از لباسشویی خارج میشود. جهت در آوردن جسم خارجی لازم است کامل لاستیک دور درب را باز نمایید و دیگ لباس شویی را خارج کنید. پس از آن به دنبال جسم اضافی در محفظه داخلی لباسشویی بگردید و آن را خارج نمایید.

تا کنون به دنبال علت صدا گشتیم و نحوه رفع عیب آن پرداختیم. اما ممکن است مشکل لباس شویی جدی تر از این حرفا باشد و علت سر و صدای آن مربوط به خرابی موتور باشد.

عیب یابی و رفع عیب خرابی موتور امری تخصصی است و نیازمند دانش و تجربه است. توصیه آی پی امداد به شما این است که هرگز در خانه اقدام به باز کردن موتور و یا تعمیر آن نکنید چرا که کوچک ترین اختلالی در این مراحل ممکن است خسارات جبران ناپذیری به ماشین لباسشویی شما وارد کند.

توجه: مجموعه آی پی امداد با مدیریت ایمان جهان بانویی با نیم قرن تجربه و سابقه ای درخشان  در زمینه خدمات لوازم  خانگی مفتخر است به ارائه بهترین خدمات و تعمیرات لوازم خانگی اعم از لباسشویی، یخچال، ظرف شویی و ... بپردازد.

شما عزیزان میتوانید سوالات و مشکلات خود را در سایت آی پی امداد  به نشانی الکترونیکی ipemdad.com  در بخش پرسش و پاسخ پرسش نمایید تا کارشناسان آی پی امداد آنلاین پاسخگوی شما عزیزان باشند.

لینک کوتاه: asriran.com/0036Iy

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ماشین لباسشویی پیش آمده لباسشویی خود لباسشویی شما خرابی موتور آی پی امداد ماشین لباس سر و صدا ها لباس شویی گیر کرده شویی شما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۴۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزوز گوش نشانه کاهش شنوایی

به گزارش ان‌بی‌سی نیوز، پژوهش جدیدی که در نشریه «ساینتفیک ریپورتز» منتشر شد، نشان می‌دهد که علت وزوز گوش احتمالا شبیه سندرم اندام کاذب (خیالی) است؛ وضعیتی که در آن فرد در عضوی که آن را از دست داده‌ است، احساس درد می‌کند.

«استفان میسون»، شنوایی‌سنج بالینی در «بوستون» و نویسنده ارشد این پژوهش، توضیح می‌دهد: این در واقع زمانی است که گوش مقداری از شنوایی‌اش را از دست داده و مغز دیگر اطلاعات شنیداری دریافت نمی‌کند، بنابراین سعی می‌کند با افزایش فعالیتش این کم‌شنوایی را جبران کند؛ در نتیجه فرد مبتلا صداهایی را می‌شنود که وجود ندارند.

میسون در ادامه می‌افزاید: این درک از پدیده وزوز گوش در جامعه علمی چندان استقبال نشد. زیرا معمولا فرض بر این است که فرد مبتلا به وزوز گوش از قبل دچار مشکل کم‌شنوایی بوده است. با این حال افراد مبتلا به وزوز گوش در آزمایش‌های شنوایی‌سنجی عملکردی طبیعی دارند. مثل آزمایش اودیومتری با صدای خالص (PTA/Pure Tone Audiometry) که فرد با شنیدن صدای بوق دستانش را بلند می‌کند و بدین ترتیب تا پایین‌ترین تن صدایی را که می‌شنود اندازه‌گیری کنند.

اما یافته‌های این مطالعه نشان می‌دهد که آزمایش صدای خالص اعصاب حساس به صداهای ملایم‌تر را ارزیابی می‌کند و کاهش شنوایی پنهان ناشی از آسیب به اعصاب شنوایی گوش داخلی را که به صداهای بلندتر حساس است، در نظر نمی‌گیرد.

میسون گفت: ما اکنون می‌دانیم که تست شنوایی کل داستان را به ما نمی‌گوید.

در پژوهشی که انجام شد، ۲۹۴ شرکت‌کننده در رده سنی ۱۸ تا ۷۲ سال شرکت کردند که همگی در آزمایش اودیومتری با صدای خالص عملکرد طبیعی داشتند. شرکت‌کنندگان به سه گروه تقسیم شدند: ۲۰۱ بزرگسال که هرگز وزوز گوش نداشتند، ۶۴ نفر که وزوز گوش موقت داشتند و ۲۹ نفر که حداقل به مدت شش‌ماه وزوز گوش ثابت داشتند.

متخصصان از طریق آزمایش کاهش شنوایی شامل گذاشتن الکترودهایی در کانال‌ گوش و روی پوست سر شرکت‌کنندگان، فعالیت عصب شنوایی گوش داخلی و مغز در پاسخ به صداهای کلیکی را اندازه‌گیری کردند. این پژوهش نشان داد بیماران مبتلا به وزوز احتمالا اعصاب شنوایی آسیب‌دیده دارند که دیگر سیگنال‌ها را به مغزشان ارسال نمی‌کند و این حالت موجب نوعی فعالیت مغز می‌شود که به واسطه آن بیماران صدای زنگ، وزوز یا خش‌خش می‌شنوند.

بر اساس این پژوهش، ۱۵ درصد بزرگسالان در سراسر جهان وزوز گوش دارند. به گفته میسون، هر کاری که برای درک بهتر دلیل وزوز گوش انجام شود، گام مهمی به سوی درمان است.

این پژوهش دریافت افرادی که وزوز گوش دارند، اغلب برای خوابیدن با مشکل مواجه‌اند و احساس اضطراب یا افسردگی می‌کنند.

بنابر اعلام ایندیپندنت، «آنیرودا دشپند»، رئیس بخش علوم گفتارــزبان‌ــ‌شنوایی دانشگاهی در نیویورک، می‌گوید: اگرچه برای وزوز گوش هیچ درمانی وجود ندارد، کارهای ساده‌ای هستند که افراد می‌توانند برای محافظت از خود و پیشگیری از ابتلا به این بیماری انجام دهند. به گفته او، شایع‌ترین علت کم‌شنوایی در سال‌های اخیر گوش دادن به موسیقی با هدفون یا بلندگو با صدای زیاد است و اگرچه برای اعلام یک درجه ایمن برای صدا هنوز آزمایش‌های بسیاری موردنیاز است، او تاکید می‌کند که نباید صدای گوشی را بلندتر از ۵۰ درصد حداکثر صدا بالا برد.

دشپند همچنین توصیه می‌کند: در محیط‌هایی که نمی‌توان صداهای اطراف را کنترل کرد مانند کنسرت‌ها، می‌توانید برای کنترل بلندی صدا از گوش‌گیر استفاده کنید.

دیگر خبرها

  • شنیده شدن صدای انفجار در دمشق
  • پرندگان چگونه و چرا با خود و انسان‌ ها سخن می گویند؟
  • شنیده‌شدن صدای انفجار در دمشق
  • شمال اراضی اشغالی زیر آتش و آژیر +فیلم
  • صدای نامزدهای انتخابات مجلس در «ایران‌صدا»
  • شنیده شدن صدای انفجارهای متوالی در طول خط ساحلی از حیفا تا نهاریا
  • گنبدکاووس در روز جمعه، پژواک صدای استان گلستان می‌شود
  • وزوز گوش نشانه کاهش شنوایی
  • این بنر عجیب از شهرداری در مترو صدای همه تهرانی‌ها را درآورد! +تصویر
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است